реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Жіноча помста — «Мішка-забіяка»

Відомий російський сатирик Михайло Задорнов настільки популярний, що росіяни вирішили перейняти досвід влучної сатири і… випустили туалетний папір з його зображенням.

Треба сказати, що росіяни перевершили нашу вітчизняну «Кохавинку» з її твердженням про те, що наш папір «прикрасить будь-яке місце»… У Владивостоці у продажу з’явилися рулони туалетного паперу під назвою «Мішка-забіяка». Подейкують, що це – ініціатива владивостоцького жіноцтва, яке образилося на сатирика за порівняння під час виступу в місті жінок Владивостока з повіями.
Цей дивовижний товар продається на лотках, де зазвичай торгують прищепками для білизни, газетами та насінням. Отже, кожен міський житель може придбати рулончик паперу з «задоринкою» і висловити, так би мовити своє ставлення до популярного співвітчизника.

Російські журналісти спробували дізнатися, де ж виробляється такий папір. За твердженнями продавців пробна партія такого паперу була замовлена в Китаї, де є спеціальне обладнання. Якщо попит зростатиме, то у такого паперу є майбутнє. А попит начебто є, хоча один рулон коштує 35 рублів – це доволі дорого для пересічних громадян Росії. Тим не менше папір охоче купують і вже чути про намір відправити кілька рулонів до Москви «самому дяді Міші»…

За повідомленням:vl.ru




Теги:туалетний папір, сатира, жіноча помста, китай, повії, Михаїл Задорнов


Читайте також



Коментарі (0)
avatar