реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Ті, хто не святкують православної Паски:

Ренат Ахметов – мілліардер, мусульманин. Він практично не п'є спиртного і критично ставиться до тих підлеглим, які зловживають алкоголем. Своїх синів мільярдер назвав татарським іменами - Дамір і Алмір. У перекладі відповідно "розум" і "керівник народу". Ім'я самого Ахметова означає "оновлений" або "заново народжений". Хоча дехто стверджує, що декілька років назад він прийняв православ’я, проте він продовжує жертвувати гроші на мечеті.

Євген Червоненко - , мільйонер, іудей. Ніколи цього не приховував. Євген Альфредович раніше багатьох нинішніх олігархів почав власний бізнес. Організував першу в СРСР професійну гоночну команду "Перебудова". Пізніше говорив, що "був єдиним євреєм у збірній СРСР". Під час президентських виборів 2004 року Червоненко дбав про особистій охороні Віктора Ющенка. Тоді ж він пообіцяв, що зважиться на обрізання, якщо Ющенко оберуть президентом. Обрізання він таки зробив, коли працював міністром транспорту і зв'язку в уряді Юлії Тимошенко.

Леонід Чернівецький – голова Київський міський голова, кірівник концерну «Правекс», пастор харизматичної церкви «Посольство Благословенного Царства Божого для Всіх Народів», заснована пастором із Нігерії Сандеєм Аделаджою.
Деякі з доктрин церкви:
Віра в триєдиного Бога Отця, Сина і Духа Святого, створеного, вічного і незмінного, Всемогутнього, що Творця всього видимого і невидимого, вчиненого у всьому.
Ісус Христос - єдиний шлях до Бога.
Матеріальне благополуччя означає Боже благословення.
Сандей Аделаджа - старший Пастор і Апостол.

Олександр Турчинов – помічник Юлії Тимошенко, екс-голова СБУ, вірний Української баптистської церкви. Олександр Турчинов на очатку90-х працював у команді Кучми, потому разом з Юлією Тимошенко та Павлом Лазаренко був одним із лідерів партії «Громада», став народним депутатом. У 1998 році разом з Юлією створив «Батьківщину». Відносно своїх релігійних переконань сказав наступне: "Я дійсно щотижня в неділю проповідую в церкві, але я ніколи не був пастором", - відзначивши, що - "важко дуже об'єднати політичну діяльність і пасторське служіння".
Олександр ЯСЕНЧУК







Теги:Ахметов, пасха, Червоненко, Черновецький, Турчинов


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
І чому ж це Чернівецький та Турчинов не святкують Пасхи? Вони є християнами-протестантами, але Пасху як смерть і воскресіння Ісуса Христа святкують.
avatar
2
Мені здається, що там чітко зазначено - "Ті, хто не святкують ПРАВОСЛАВНОЇ Паски"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
avatar