реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Російський адмірал намагався роздерибанити Чорноморський флот

Прем'єр-міністром Росії В. Путіним прийнято рішення про звільнення віце-адмірала О. Клецкова з посади командувача ЧФ РФ з наданням 3 місяців на здачу справ та обов'язків.
Офіційною причиною для цього, нібито, стало невиконання на ЧФ РФ програми забезпечення військовослужбовців квартирами та надання О. Клецковим свідомо недостовірних даних з цього питання (доповідав, що моряки-чорноморці забезпеченні житлом на 90%).
Водночас у у журналістських колах, наближених до ЧФ РФ, поширюється інформація, що, Федеральна служба безпеки зупинила спробу командувача ЧФ РФ віце-адмірала Олександра Клєцкова нишком продати один з допоміжних кораблів, що знаходилися на стадії списання.
Клєцков вже поставив на договір печатку, як несподівано нагрянула ревізійна комісія. Вона встановила, що вартість корабля, за якою командувач флотом намагався його продати, занижена у декілька разів.
Імовірно віце-адмірал планував виграти на операції набагато більшу суму, а невраховану різницю покласти собі в кишеню.
На сьогодні невідомо, чи єдиний це корабель, на якому намагався нажитися Клєцков.
Одне відомо точно. 20 лютого до Севастополя прибуває ревізійна комісія з 80 осіб, яка опише майно флоту, а також встановить, чи замішаний Клєцков в подібних махінаціях.
Напевно, з очевидних причин, щоб не ганьбити честі доблєсного Чорноморського флоту, від якого залишилася одна тільки назва, командування російською армією спробує приховати дійсну причину звільнення Олександра Клєцкова.
Джерело



Теги:адмірал, Флот, Путін, Дерибан, Росія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar