реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Синок Ганни Герман уже прилаштований

Не попрацювавши жодного дня на державній службі, син заступниці керівника секретаріату Президента Януковича Ганни Герман миттєво став заступником міністра з надзвичайних ситуацій Нестора Шуфрича. На сайті Міністерства надзвичайних ситуацій з'явилася біографія сина Герман Миколи Коровіцина.

Тепер платники податків знатимуть, що утримуватимуть заступника міністра, чий трудовий шлях до цієї посади пролягав аж з однієї кар'єрної сходинки – помічника народного депутата.

При чому цим депутатом була власна мама. Формально Коровіцин був оформлений до депутата Чорновола, але, за словами самого Тараса, частину квоти своїх помічників кожен нардеп віддає на потреби фракції. І Коровіцин працював саме з Герман як її водій та асистент. Загальний стаж роботи нового урядовця до призначення в Кабмін – три роки і сім місяців.

Поява сина Герман у Міністерстві надзвичайних ситуацій не викликала жодної резонансу в середовищі Партії регіонів. Демократичні традиції не надто розвинуті у команді нового президента. Цим регіонали і відрізняються від "Нашої України", де схоже за суттю призначення чоловіка Віри Ульянченко тут же викликало публічне засудження.

Прилаштування власних близьких на теплі посади цілком відповідає політичній культурі Партії регіонів.

За повідомленням сайту "Українська правда"




Теги:Коровіцин, Янукович, Чорновіл, мнс, Шуфрич, Ганна ГЕРМАН, Наша Україна, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar