реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Іван Драч уже хвалить Януковича

Поет та громадський діяч Іван Драч заявив, що Президент Віктор Янукович – «небайдужий до мистецтва і сам пише вірші».

«Вчора я сидів біля Віктора Федоровича на концерті. Він мені сказав дивну, але цікаву для мене фразу зі святою наївністю: я вперше на такому концерті, в розумінні, що на Шевченківському», – сказав Драч під час прес-конференції.

Він також зазначив, що Янукович коментував виступи артистів, їхні голоси і як хто співав.

«Для нього це не байдужий світ, він сам, я знаю, співає і сам пише вірші», – сказав Драч. Щоправда, не уточнює які саме -- чи не в стилі радіо "Шансон"?
Ще перед другим туром виборів Іван Драч закликав всіляко боротися проти приходу до влади промосковських сил в особі Януковича. „Я не можу надати документ з мокрою печаткою про те, що Тимошенко робитиме усе так, як ми того бажаємо. Але точно можу дати документ з мокрою печаткою про те, що зробить Янукович: митний союз з Росією та Білоруссю, нав’язування Ташкентського договору, відмежовування від Європи і так далі”, – підкреслив Іван Драч.

Іван Драч і в радянські роки "дихав Лєніним", а Ліна Костенко від нього задихалася... За комуністів Драч став видатним українським поетом, за незалежності -- Героєм України. Що ж отримає від Януковича?




Теги:Янукович, Іван Драч, Ліна Костенко


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Чому ж відразу цмулить нову цицьку?
Оце такий наш літератор чесний?
Невже якийсь проффесор неізвєстний
Поету грошей пачку в руки тицьнув?
avatar
2
Та ні, він цицьку цмулить не відразу-
З бичка не буде молочка.
Та і проффесор вже ізвєстний
Такий як і поет наш чесний.
avatar