реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Селянин з Городнянщини - типовий безробітний

За даними державної служби зайнятості, на 1 березня п.р. на її обліку перебувало 17,5 тис. незайнятих громадян, які шукали роботу, з них 97,6% мали статус безробітних.

Кількість зареєстрованих безробітних за місяць збільшилася на 1,1% та на 1 березня п.р. становила 17,1 тис. осіб. Показник рівня зареєстрованого безробіття на початок березня зафіксовано на рівні 2,7% населення працездатного віку. Його розмір коливався від 1,3% в Козелецькому районі до 7,6% в Городнянському. Рівень зареєстрованого безробіття сільського населення (2,7%) був вищим за аналогічний показник серед мешканців міських поселень (2,6%).
Серед безробітних кожен другий раніше займав місце робітника, кожен третій – посаду службовця, а кожен шостий – не мав професійної підготовки.
За сприяння державної служби зайнятості в лютому 2010р. було працевлаштовано 0,9 тис. осіб. Серед працевлаштованих половину становили жінки, кожен другий був у віці до 35 років та кожен сьомий потребував особливого соціального захисту.
З Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття впродовж лютого 2010р. на допомогу у зв’язку з безробіттям в області було витрачено 8,1 млн.грн. Середній розмір допомоги становив 638 грн.

Головне управління статистики
у Чернігівській області









Коментарі (0)
avatar