реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Війна за Бандеру в «червоному» Щорсі

Щорська районна рада на Чернігівщині вирішила звернутися до Президента України із заявою, в якій орган місцевого самоврядування просить відібрати звання Героя України у Степана Бандери та Романа Шухевича.
Пропозицію на розгляд районної ради внесла фракція комуністів. Втім, більшості голосів це рішення районної ради так і не набрало. З 75 депутатів за політичну заяву КПУ проголосувало 36 народних обранців. Проте це не завадило голові районної ради Михайлу ЯКОВЦЮ на власний розсуд оголосити про прийняття рішення. Голова районної ради навіть не приховує відвертого порушення Закону України «Про місцеве самоврядування». Після голосування він оголосив: «36 голосів «за» – рішення прийняте». Протести представників фракції Української народної партії навіть не бралися до уваги. Депутати від УНП направили звернення до прокуратури, в якому просять розслідувати протизаконний факт самоуправства з боку голови Щорської районної ради Михайла ЯКОВЦЯ.





Коментарі (2)
avatar
1
А ЯК ГОЛОСУВАЛА ЛЮБА УДОД ????
avatar
2
Така ж історія трапилась і у Н-Сіверському. Тільки місяць тому. І ініціативу проявили не комуністи, а регіонали. Це було напередодні виборів. Скористались моментом, коли на сесії не було половини депутатів, в тому числі від націонал-патріотичних сил. Адже сесія була позачергова. І питання у порядку денному не стояло. От вони і протягнули конче потрібне їм рішення, яке за їхнім задумом, мабуть, повинне докорінно змінити ситуацію у районі. А то останнім часом у них, тобто у керівництва і адміністрації і ради все не так, як у людей: автобуси по району не ходять з місцевого автопарку, дітей з Команської сільради декілька тижнів до школи у місто не підвозять, місто у метровому шарі снігу. У міських школах собаки серед дня нападають на учнів, жителі маленького села Муравейник просять магазин, щоб хліба і солі купити, 90% підприємств зупинені. А вони знайшли біду для Н-Сіверського району! Як же-як же - Степану Андрійовичу Бандері з запізненням на рік присвоєно звання Героя! Отак і "состряпали" колективного шедевра до своїх у Київ! Отакої.
avatar