реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Дев'яносто дев'ять роксолан

Статистика відзначає мовою сухих цифр багато суспільних явищ. За кожною цифрою -- людські долі.

За 2009 рік в Чернігівській області було зареєстровано 6883 шлюби, що на 4,3% більше, ніж у 2008 році. Отже нові родини у нас виникають активніше -- це добре.

Більшість шлюбів (97,7%) була укладена між громадянами України. Досить рідко мешканці області вступають у шлюб з особами інших держав. І все ж таки віддали перевагу іноземцям 99 наших громадянок, серед яких 53 мали громадянство країн СНД, 46 – інших країн. А саме: вісім - Італії, четверо – Ізраїлю, по троє наречених були громадянами Німеччини та Лівану, по двоє –Сполученого королівства Великобританії, Франції, Греції, Сполучених штатів Америки, Ірану, Сірії та Кіпру. Одним нареченим були представлені дванадцять країн (Норвегія, Бельгія, Австрія, Хорватія, Болгарія, Польща, Канада, Марокко, Йорданія, Китай, Пакистан, Туреччина). Дай бог, щоб справдилися найкращі сподівання наших вчорашніх наречених, щоб не довелося їм блукати по світах. Сучасні роксолани їдуть за кордон не з примусу, а за велінням серця. А серцю не накажеш...

Серед жінок, які вийшли заміж за наших земляків, були 53 громадянки країн СНД та чотири - інших країн (три громадянки Литви та одна – Латвії).


Головне управління статистики у Чернігівській області




Теги:Бельгія, шлюби Чернігівщини, СНД, Франція, Туреччина, Литва, Норвегія, Пакистан, Греція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar