реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Володимир Ар'єв презентував у Чернігові фільм про вбивство Зиновія Кулика

4 лютого у малому залі кінотеатру імені Щорса народний депутат України (фракція НУ-НС) Володимир Ар'єв представив новий фільм-розслідування «Свідок вбивства».
В ньому адвокат Сергій Крижанівський стверджує, що радника прем'єр-міністра, відомого журналіста Зиновія Кулика було отруєно за наказом тодішнього прем’єр-міністра Віктора Януковича.
Володимир Ар'єв: « Фільм я закінчив буквально у понеділок. Він уже показаний по Житомирському телебаченню, з проблемами, не показаний Сумським телебаченням, ведуться переговори з іншими. По Чернігівському телебаченню, певно, не буде показаний, бо його керівник Анатолій Тютюнник близький до «регіонала» Едуарда Прутніка. Суть фільму полягає в тому, що до влади рветься відвертий криміналітет, очолюваний Віктором Януковичем».
З показом фільму у Чернігові виникли деякі проблеми – то «регіонали» поставили два намети, де роздавали свої матеріали проти Юлії Тимошенко, то дирекція кінотеатру стала висувати надумані вимоги. Під час показу фільму раптом пропала напруга…
Володимир Ар'єв: «Своїм фільмом я хочу застерегти – у разі перемоги Януковича, в українських ЗМІ повернеться цензура зразка 2004 року».

Прес-клуб «Просвіта»




Теги:житомир, Суми, телебачення, В. Янукович, В. Ар'єв, Вибори - 2010, Е. Прутнік


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Світло пропало - бо організація відповідна!
25 -30 людей були присутні на показі.
6-7 - штаб БЮТ
2-3 - Просвіта
5-6 - Свобода
2 - Самооборона
4- журналісти
2- СБУ
5- міліція
1 - ПР

Навіщо такий показ? Хто організував приїзд нардепа для зустрічі з купкою людей.
Особисто чекав на аншлаг...

avatar
2
Олексій Дем"яненко -- прес-секретар штабу Партії регіонів. Це по-перше. По-друге: цифри -- фальшиві, бо тільки камер було дві, а до кожної -- оператор і журналіст. А "Просвіта" -- це хто? Якщо я, то я редактор газети "Сіверщина", до речі. А Олексій Дем"яненко та ще один його "соратник" представлялися не як ПР, а як кореспонденти газети "Регіон Сіверщина". Ну, про убогість назви, схожу на нашу газету, я вже промовчу... А СБУ, цікаво, як порахував -- посвідчення показували? А "Свобода" до чого приплетена? Одне слово, Олексій, брехню ти пишеш.
avatar