реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Підтримка виборцями Всеукраїнського об’єднання «Свобода» на Чернігівщині зросла у три рази

Про це переконливо свідчать результати голосування у 1–му турі Президентських виборів, на яких підтримка єдиного кандидата від націоналістичних сил, лідера ВО «Свобода» Олега Тягнибока, жителями Сіверщини збільшилася у порівнянні із попередніми виборами у 3-и рази, а наприклад по територіальному виборчому округу найбільшого по території в Україні № 213 у 5,5 разів. Таким чином, Чернігівщина за результатами підтримки ВО «Свобода» займає друге місце на Лівобережній Україні. Раніше, до речі, Чернігівщина належала до так званого «червоного поясу», тобто низки регіонів де електоральні симпатії були на боці комуністів.
-«Незважаючи на погодні умови, - розповів голова Чернігівської обласної організації ВО «Свобода» Андрій Міщенко, - зокрема занесені снігом дороги, мороз, що деколи доходив до 30 градусів, нерівна можливість доступу кандидата на пост Президента Олега Тягнибока та кандидатів від олігархічних кланів до ЗМІ, бо багатії скупили всі газетні площі та ефірні хвилини, ми намагалися дійти до кожної оселі і відповідно і донести національну ідею до кожного українця. У результаті ми збільшили підтримку нашої політичної сили, і ми тепер упевнені, що край який породив основоположника українського націоналізму Миколу Міхновського, буде й надалі підтримувати єдину силу українців ВО Свобода».

Прес-служба
Чернігівської обласної організації
ВО «Свобода»






Коментарі (1)
avatar
1
Ой, "єдина сила"... Хлопці, не беріть багато на пупа -- надірветесь! А отримав Тягнибок мізерні відсотки -- треба визнати. Нема навіть 3 відсотків по області. До речі, а як ви поясните що на рідній йому Львівщині за Януковича проголосували більше, ніж за Тягнибока? Чи й там москалів так багато?
avatar