реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Червоний півень заклював бабусю

У с. Костобобрів Семенівського району о 5 год. 16 листопада ц.р. в господарстві по вул. Зарічній, 20 сталася пожежа житлового будинку (5х8 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем знищено дах на площі 40 кв. м, веранду (3х4 м). На місці пожежі виявлено труп господарки, 1920 року народження. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем господарки.
Про це "Сіверщину" повідомив начальник управління з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області В'ячеслав Рига. Трапилися на території Чернігівщині й інші прикрі інциденти.
- в м. Бахмач о 7 год. 10 хв. 16 листопада ц.р. в господарстві по вул. Кутузова, 19 сталася пожежа літньої кухні (3,5х6 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем пошкоджено перекриття на площі 2 кв. м. Причина пожежі - неправильне влаштування нагрівальної печі.
- в м. Чернігові о 14 год. 41 хв. 16 листопада ц.р. в господарстві по вул. 1-го Травня, 175 сталася пожежа в квартирі №3 трьохповерхового житлового будинку (20х10 м, стіни цегляні, покрівля з руберойду). Вогнем пошкоджено підлогу на площі 3 кв. м, електромережу та газову плиту. Причина пожежі - коротке замкнення електромережі.
- в м. Бобровиця о 3 год. 23 хв. 17 листопада ц.р. в господарстві по вул. Бричанській, 20 сталася пожежа житлового будинку (7х9 м, стіни дерев'яні, обкладені цеглою, покрівля шиферна). Вогнем знищено перекриття на площі 20 кв. м і покрівлю на площі 50 кв. м, пошкоджено стіни та майно. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем господарки.



Теги:Рига, смерть, мнс, пожежа


Читайте також



Коментарі (0)
avatar