реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Головного еколога Чернігівщини зловили на хабарі. Оновлено

Як повідомило кореспонденту «Високого Валу» джерело у Державній екологічній інспекції у Чернігівські області, затриманий посадовець – це головний інспектор Державної екологічної служби у Чернігівській області Валентин Коворотний.

На разі, виконуючим обов’язки головного екологічного інспектора Чернігівщини є Юрій Резніченко, перший заступник Коворотного.

Високий Вал:
Як повідомила прес-група Управління СБ України в Чернігівській області, 29 жовтня ц.р. співробітники СБ України затримали чиновника Державної екологічної інспекції в Чернігівській області у його службовому кабінеті під час отримання хабара у розмірі 900 доларів США.
За цю суму посадовець обіцяв місцевому підприємцю допомогти у отриманні дозволу на поновлення виробничої діяльності підприємства, яка була призупинена у зв’язку із виявленими порушеннями природоохоронного законодавства.
За матеріалами СБУ прокуратурою Чернігівської області порушено кримінальну справу за ч.2 ст.368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання від 5 до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.
Підозрюваного затримано та поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Триває слідство.

прес-група Управління СБ України в Чернігівській області




Теги:хабар, Ю. Резніченко, Екологія, В. Коворотний


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Називати головним екологом керівника інспекцї некоректно, в той час як екологічну політику визначає інше структура - Державне управління захисту навколишнього природного середовища у Чернігівській області.
avatar