реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

"Кидалово" від "Союзу" і Друцького

Депутати Чернігівської міської ради відмовились розглядати питання реприватизації магазинів “Чернігівпродтовари” та звільнення зв’язку з цим голови Фонду комунального майна міста Олександра Буцка. Проект рішення навіть не був включений в порядок денний сесії міськради – набравши 21 голос “за” з необхідних 26.
Ініціатори проекту рішення голова та член тимчасової комісії міської ради, що працює по вирішенню ситуації довкола магазинів “Союз” Едуард Альохін та Валерій Шашенок провели невелику прес-конференцію з приводу провального голосування по проекту рішення.
Едуард Альохін заявив, що депутати керувалися бізнесовими, партійними та меркантильними інтересами, а не інтересами громади коли не голосували за проект повернення “Продтоварів” з власності мережі “Союз” в комунальну. Адже те що відбулося з “Продтоварами” у 2005 році коли їх продали “Союзу” – це економічна диверсія проти міста – переконані в тимчасовій комісії.
Як повідомив Альохін, на сьогоднішній день приватне підприємство “Союз” перереєстроване в місті Львів. “Це називається, вибачте за слово, “кинули” все місто не віддавши гроші постачальникам і чернігівським виробникам. Мене здивувала фраза одного з колишніх керівників “Союзу” – “Ну це ж бізнес. Вам не пощастило – ви влетіли” – обурювався Альохін.

Валерій Шашенок в свою чергу заявив, що продаж “Продтоварів” приватному підприємству “Союз” у 2005 році відбувався по значно заниженій ціні: в той час коли середня вартість в центральній частині міста була близько 20 000 гривень за метр квадратний, “Продтовари” подали за 4 000.
Він також звинуватив міського голову Олександра Соколова в тиску на голів фракцій. Ведеться натуральна “обробка” депутатів з метою недопущення розгляду цього питання – заявляє Шашенок.
Члени комісії запевнили, що тимчасова контрольна комісія продовжить свою роботу в повному обсязі і вони надалі підніматимуть питання “Союзу” і домагатимуться його вирішення.

http://pik.cn.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=312:-lr-l-lr-r&catid=3:2009-02-22-08-44-15&Itemid=4
Джерело: "Чернігівський монітор"






Коментарі (0)
avatar