реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Владислав Атрошенко нагадує: погану владу вибирають ті, що не йдуть на вибори

Народний депутат України Владислав Атрошенко, що балотується на міського голову Чернігова, поширив заяву за підсумками першого туру. Нагадаємо, що його конкурентом є нині чинний голова Олександр Соколов.

У своїй заяві, отриманій редакцією "Сіверщини", Владислав Атрошенко дякує всім, хто, незважаючи на зневіру, прийшов 25 жовтня на вибори!

В.Атрошенко говорить: "Мій основний опонент побудував свою кампанію не на звіті про роботу за 13 років, а на спробах принизити та дискредитувати мене та мою команду. Це продовжується і зараз - на другий день після голосування у поштові скриньки чернігівців вкинуті листівки начебто від мого імені, абсолютно брехливого змісту. Брехня – визначальна риса кампанії з боку цієї міської влади.

Натомість я вів передвиборчу кампанію чесно: не займався підкупом виборців, представив стратегічну програму розвитку міста, звітував за зроблене".

Кандидат на посаду міського голови зазначає: "Саме тому я з оптимізмом дивлюся на другий тур виборів міського голови Чернігова. Адже не можна залякати та обдурити всіх чернігівців, які набагато розумніші, ніж думає про них теперішня міська влада.

Вже зараз, не чекаючи другого туру, закликаю до консолідації всі політичні сили, які думають про розвиток Чернігова та його майбутнє. Я готовий до щирого діалогу та спільного розгляду всіх проектів та пропозицій, які спрямовані на покращення якості життя людей".

Владислав Атрошенко продовжує настоювати на перспективах розвитку міста: "Бачу такі основні фактори консолідації, навколо яких маємо об’єднати місто:
1. Підтримка чернігівців: доступна медицина, якісний громадський транспорт, високі стандарти ЖКГ, турбота про малозабезпечених людей.
2. Суспільний добробут: створення нових робочих місць, розвиток економіки, залучення інвестицій, підвищення якості життя людей в Чернігові.
3. Розвиток міста та його модернізація: покращення якості освіти, енергозберігаючі програми, екологія.
4. Прозорість: подолання корупції, відкриті земельні аукціони, регулярні звіти чиновників перед громадянами".

"Пам’ятаймо: погану владу вибирають хороші люди, які не ходять на вибори", -нагадує слова класика політики Вінстона Черчілля Владислав Атрошенко.



Теги:Владислав Атрошенко, Олепксандр Соколов, Чернігівська міська рада, брехня


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Как старается Атрошенко показаться хорошим. Вот только эти его старания совершенно не впечатляют. Он что, готов свои средства вкладывfть в город? Иначе откуда вдруг возьмутся деньги на все что он обещает? Медицина, транспорт, помощь малообеспеченным - это всё отлично. а деньги откуда на это все?
avatar