реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Віктор Лазар запевняє, що пікетування податкової він організував не через власні інтереси

Голова організації роботодавців «Сіверщина» Віктор Лазар (на фото) сьогодні, 4 лютого під час прес-конференції з приводу пікетування обласної податкової (ДФС у Чернігівській області) заявив, що він, будучи організатором мітингу, не відстоював свої особисті інтереси.

В той же час керівник Державної фіскальної служби в Чернігівській обалсті Степан Дусяк заявив, що підприємці звинувачують ДФС у неповерненні ПДВ експортерам. Степан Дусяк, натомість, сказав, що його їм повернули навіть більше, ніж треба.

Начальник податкової не церемонився у висловах: «Той, хто зацікавлений у розхитуванні ситуації або зрадник, або падлюка. Якщо це зроблено з метою розхитування, то це не українці, це запроданці. Хто за цим стоїть? Організаторів ви бачили всі. А чи хтось стоїть за ними – я не знаю».
Фото "Високого Валу"



Теги:Віктор Лазар, ДФС у Чернігівській області, податковий майдан


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Це ще раз говорить про те, що підприємцям треба організовутися в громадські об'єднання, бо їх "створить" за них корумпована система. В акції брали участь підприємці, члени підприємницьких об'єднань, та окремі підприємці, тому слова пана Дусяка підривають авторитет держслужбовця такого рангу і зневажають інститути громадянського суспільства. То якою буде новосформована Громадська рада? І чому не чути голосу чернігівської територіальної організації Асоціації платників податків України?
avatar