реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Українцям вкрай пощастило з жеребом на стикові ігри чемпіонату світу з футболу: нарешті Україна обійде Росію

15 і 19 листопада збірна України проведе дві стикові гри зі збірною Франції за путівку на чемпіонат світу з футболу, що відбудеться у наступному році у Бразилії. Перша гра відбудеться в Україні, друга - у Франції.
Вважаю, що тренерському штабу збірної України по футболу на чолі з Михайлом Фоменком і українцям вкрай пощастило з жеребом.
Уявіть, якщо збірна України по футболу раптом не здолає чемпіонів світу збірну Франції...
Ніхто нікого звинувачувати за це не буде.
А якщо раптом збірну Франції ми (наприклад, вдома 0:0, а там аж 1:1) переможемо - Слава героям!
І навпаки, якщо б раптом (наприклад, там 0:0, а вдома 1:2) програли б Ісландії або Румунії?
Це ж був би кінець світу?
Тож дякуємо Богу за такий "сліпий" вибір жереба.

Слава Україні!
Дайош героїв!

Чекаємо на добрі новини з Європи, тобто з Франції.

До речі, у разі навіть однієї перемоги або двох нічийних результатів і програшу по пенальті у грі зі збірною Франції, вистачить щоб збірна України вперше обійшла по рейтингу FIFA збірну Росії, яка станом на 17 жовтня знаходиться на 19 позиції з 874 балами, а збірна України на 20-й позиції з 871 балом.


Вважаю, що росіянам не варто дуже пишатися тим, що їх збірна потрапила з першого місця у відбірковій групі до Бразилії, обійшовши збірну Португалії всього на одне очко. Адже це сталося лише завдяки «зусиль» збірної Ізраїлю, яка програла збірній Росії в Ізраїлі з рахунком 0 : 4, а в Росії – 1:3. В той же час та ж збірна Ізраїлю відібрала у збірної Португалії аж 4 очка, зіграв з рахунком 3:3 в Ізраїлі та 1 : 1 на виїзді.


Сподіваюсь, панове, ні хто з українців не бажає щоб наша збірна по футболу зіграла в Бразилії як збірна, наприклад, Сан-Марино або та ж збірна Росії на Євро-2012 у Польщі?

Сергій Соломаха





Коментарі (1)
avatar
1
Вам бендеровцам никак Россия покоя не даёт, ну и ущербные вы!!!!!
avatar