реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Теплий прийом для чернігівців у Франківську – гаряча піца від Good Sushi & Pizza.

Схід, південь і північ України сьогодні знаходяться на лініє фронту російської війни. Всі області цих регіонів потерпають від постійних обстрілів, практично кожен населений пункт відчув на собі авіаційні, ракетні чи артилерійські удари. Саме тому, їхні мешканці масово переселяються на захід держави, або закордон. Західні області, зокрема їхні обласні центри, змогли прихистити десятки тисяч наших громадян. Івано-Франківськ також радий прийняти гостей, зокрема, тут знайшли прихисток багато жителів Чернігова. Наше місто гостинне, красиве, затишне і комфортне для життя, йому є що показати і запропонувати, наприклад, всі ми любимо смачно попоїсти! Good Sushi & Pizza пропонує великий асортимент смачної піци та суші з безплатною доставкою.

Розмаїття смаків.

В нашому меню представлений широкий різновид ролів та піци. Різноманітні начинки із неперевершеними смаковими якостями та неповторними смаками, поживні і корисні. Серед цього розмаїття кожен знайде собі улюблену страву!

Не секрет, що смакувати їжу приємніше в компанії, тому ми подбали про те, щоб Ви змогли скуштувати більше страв і щоб Ваші друзі чи сім’я, були ситими, але без додаткових видатків. Наприклад, у нас діє акція 1+1=3, за її умовами, придбавши три піци, третя зараховується в якості подарунку!

Також Good Sushi & Pizza на постійній основі підтримує акційну пропозицію безплатної доставки в межах Івано-Франківська.

Над піцою чаклують професійні піцайоло, а роли творять досвідчені сушисти. Вони працюють на сучасній, оснащеній за сучасним словом техніки, кухні, використовуючи виключно свіжі та екологічні продукти. Саме тому у них виходять справжні витвори кулінарного мистецтва. На кухні поварі дотримуються санітарних норм, а весь персонал закладу вакцинований.

Ми готуємо піцу саме для вас.

Наші заклади працюють над тим, щоб задовольнити смаки усіх любителів піци, наповнюючи меню широким її асортиментом. Також ми дбаємо про те, щоб ці кулінарні шедеври були доступні усім бажаючим, тому встановлюємо демократичні ціни та впроваджуємо дієву систему лояльності з частими акціями і знижками. Окрім того, пропонуємо послуги безкоштовної доставки. Також можете замовити напряму із самовивозом, за адресою: вул. Грюнвальдська, 10 або Сорохтея, 41А. Все ж більшість обирає онлайн замовлення з доставкою додому. Щоб скористатися нашим сервісом, просто зайдіть на сайт Good Sushi & Pizza: https://goodsushi.if.ua/




Теги:піца, споживач, Good Sushi, Івано-Франківськ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar