реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

«Росія не хоче бачити Україну сильною державою», — так вважає депутат від Партії регіонів

Народний депутат від Партії регіонів Володимир Ландик впевнений, що влада Росії не хоче бачити Україну сильною державою. Про це він заявив в інтерв'ю «Газеті по-українськи», повідомляє «ForUm».

«Росія - це дуже хитра, зухвала країна. Вона вже не єльцинська. Це він говорив: «прокидаюся і думаю: що ти зробив для України». Ці вже прокидаються і думають: що вкрасти в України », - заявив Ландик.

Він підкреслив, що йому дуже не сподобалася остання зустріч російського президента Дмитра Медведєва з українськими олігархами. «Вони хотіли качати туркменський, казахський газ через російську територію, а Росія сказала їм:« До побачення ». Ми ж Росії ніколи не говорили «до побачення», - обурився він.

Таким чином, зауважив «регіонал», Росія показала, що не хоче бачити Україну сильною державою.

Ландик також зізнався, що йому і всієї фракції Партії регіонів соромно, коли з антиукраїнськими висловлюваннями виступають однопартійці Вадим Колесніченко і Михайло Чечетов.

Крім того, депутат сумнівається у взаємовигідній характер підписаних Президентом України Віктором Януковичем угод про продовження перебування ЧФ РФ у Севастополі.

«Знаєте, що таке Україна для зухвалої Росії? Ми ніхто. І раптом - із Севастополя Копняк! Але вони підуть на все, щоб бути тут з іржавими непотрібними мильницями. І ми розуміємо, що Росія знизила ціну на газ на 100 доларів тільки тому, щоб там залишитися. І я не дуже вірю, що вона нам дасть обіцяні 40 мільярдів », - зазначив Ландик.

Від редакції: Інша представниця від Партії регіонів Олена Бондаренко в програмі «Шустер-Live» (31 травня) заявила, що «дивитися російське телебачення шкідливо».
Невже прозріли?




Теги:Бондаренко, домовленості, політика, Росія, Україна, патріот, Ландик, депутат, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar