реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

"Приватбанк" визнав, що розстріляні інкасатори - їхні і встановив винагороду за допомогу слідству

"ПриватБанк" оголосив винагороду - 1 млн грн за затримання злочинців, які напали на інкасаторів біля Чернігова.

23 жовтня, на трасі Київ–Чернігів у районі с. Скоринець було скоєно розбійний напад на інкасаторську машину "ПриватБанку", у результаті якого загинули три людини.

У банку висловлюють співчуття родинам загиблих. Їм буде надана матеріальна допомога, - повідомила прес- служба банку.

"ПриватБанк" оголосив про виплату гарантованої винагороди в сумі 1 млн грн за будь-яку інформацію, що допоможе затримати невідомих осіб, які напали на інкасаторську машину та позбавили життя 3 інкасаторів "ПриватБанку".

"Окремо звертаємося до водіїв авто з відеореєстраторами, які могли зафіксувати обставини злочину на відео. Винагороду обіцяно за будь-яку інформацію, що сприятиме розкриттю розбійного нападу та затриманню злочинців", - заявляє прес- служба.

«Більшість злочинів проти співробітників і майна банку розкриваються досить ефективно. Ми й надалі будемо використовувати практику призначення значної винагороди за розкриття цих злочинів», – заявив Голова Правління Олександр Дубілет.

Деталі самого пограбування уточнюються. Про здобич грабіжників інформація також ще відсутня. На місці злочину працюють співробітники міліції, ведеться слідство.

"ПриватБанк" звертається до всіх з проханням повідомляти будь-яку інформацію про нападників у міліцію або службу безпеки на номер (056) 716 35 02 або (067) 565 12 34, електронну пошту [email protected], а також будь-яким іншим зручним способом. Анонімність гарантується.



Теги:розкриття злочину, ПриватБанк, інкасатори, винагорода


Читайте також



Коментарі (0)
avatar