реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Посольство Ізраїлю плюнуло українцям в обличчя

Посольство Держави Ізраїль в Україні оприлюднило ноту протесту з приводу відзначення в Україні пам'ятних дат і ювілеїв у 2020 році.

Низку визначних історичних постатей України названо «посібниками нацизму». У «чорний список», зокрема, занесено Голову ОУН полковника Андрія Мельника.

Як на мене, це не тільки безпрецендентне втручання Ізраїлю у внутрішні справи України, а відверта зневага української нації.

Україні плюнули в обличчя.

Не у являю, щоб українцям колись прийшло в голову складати «чорні списки» для держави Ізраїль. Хоч, правду кажучи, кандидатури крутяться в голові і такий «список» може виявитися довжелезним.

Фактично, посольство держави Ізраїль вчиняє у гірших традиціях комуністичної, радянської і московської пропаганди, яка всупереч історичним фактам паплюжила і паплюжить наших героїв.

У 1991 році Україна відновила свою державність, за яку боролася ОУН під проводом Андрія Мельника, до речі, в’язня Заксенхаузена. Від рук нацистів загинули визначні діячі ОУН Олена Теліга і Олег Ольжич, сотні учасників Похідних груп ОУН, пам'ять про яких зберігає Бабин Яр.

Як сміють панове із посольства зневажати наших героїв, хто вам дав таке право?

Побачимо як українська влада відреагує на цю дикість і відверте хамство.
Однак буде правильно, коли Посольство держави Ізраїль відкличе свою ноту, вибачиться перед українцями.

Хоч, чесно кажучи, не знаю чи правильно буде прийняти це вибачення.

Богдан ЧЕРВАК



Теги:Андрій Мельник, Україна - Ізраїль, ОУН, Богдан Червак, антисемітизм


Читайте також



Коментарі (12)
avatar
1
плюньте на холокост
avatar
2
Якщо Україна як держава справді має бажання вибудовувати якісні відносини з ЦИВІЛІЗОВАНИМИ країнами то ії керівництву напевно слід дослухатися до порад інших бо колаборантів та їхніх поплічників ЗНЕВАЖАЛИ і в подальшому будуть зневажати і НЕНАВИДІТИ.Нацизму та відвертому антисемітизму НЕ МІСЦЕ в будь-якому суспільстві.
avatar
3
ВАШ "херой" верой и правдой помогал фашистам уничтожать евреев. Так с чего же им его признавать и тем более уважать? Если бы Вам сказали, что убийца ваших родных герой, какая была бы реакция?
avatar
4
Майдану сала
avatar
5
У нас свої герої які боролись за Україну і вибороли її.У жидів свої герої завдяки яким появився Ізраіль.Шелом.
avatar
6
У них свои Герои, у хохлов свои... Так чого ж тогда Червак-то пиздит?! Хай засуне свого языка соби в дупу, та й помовчить!!!
avatar
7
ВІРНО В ІЗРАЇЛІ ПРОРЕАГУВАЛИ НА МАРАЗМ УКРАЇНСЬКИХ ПОЛІТИКІВ.ТА УКРАЇНСЬКОЇ ВЛАДИ!! ЧОМУ ЦЕ ПОСІБНИКИ ФАШИСТІВ ТА УБИВЦІ, НЕ ТІЛЬКИ ЄВРЕЙСЬКОГО,А ТАКОЖ УБИВЦІ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ ПОВИННІ БУТИ УКРАЇНСЬКИМИ ГЕРОЯМИ!? ЦЕ НЕ ГЕРОЇ ЦЕ ЗРАДНИКИ УКРАЇНИ,ЯКІ РОБИЛИ ВСЕ ЩОБ ДОБИТИСЯ ДО ВЛАДИ,ПРИКРИВАЮЧИСЬ ПАТРІОТИЧНИМИ ГАСЛАМИ .ВОНИ ДО ЦИХ ПІР ВИКОРИСТОВУЮТЬ ТАКТИКУ ОБМАНУ ЛЮДЕЙ ДЛЯ ДОСЯГНЕННЯ СВОЇХ АМБІЦІЙНИХ ПЛАНІВ ПО ЗАХВАТУ ВЛАДИ В УКРАЇНІ!! УБИВЦІ НІ В ЧОМУ НЕ ВИННИХ ЛЮДЕЙ НЕ ГЕРОЇ!!
avatar
8
А ЧЕРВАК ,ЦЕ АВСТРО УГОРСЬКЕ ЧМО ДО ЧОРТА НА СЕБ БЕРЕ! ЧОГО ЦЕ ВОНО ГУЦУЛЯКА ЗА ВСЮ УКРАЇНУ ГОВОРИТЬ!?
avatar
9
ЖИДИ ,ВОНИ ЯКЩО КАЖУТЬ,ТО ЗНАЮТЬ ХТО Є ХТО,ЗА ТЕ НАШІ УКРАЇНЦІ ТУПУВАТІ ТРОШКИ НЕ РОЗРІЗНЯЮТЬ ДЕ ЧОРНЕ ,ДЕ БІЛЕ!!
avatar
10
СТВЕРДЖУЮЧИ, ЩО МЕЛЬНИК ГЕРОЙ, АВТОР ТЕЖ ПЛЮЄ В ОБЛИЧЧЯ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ.
avatar