реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Подаруй собі затишок - обери правильний плед

Плед завжди асоціювався в кожного із теплом та спокоєм, із міцним сном та комфортом. Його використовують не лише в домашніх умовах, а і беруть в подорожі, на природу для пікніка, адже це зручно та завжди доречно. Плед - це незамінна річ, в першу чергу,  у домашньому використанні, з його допомогою можна приховати постільну білизну на ліжку, зігрітися від холоду, захистити меблі від дії зовнішніх чинників.

Існує велика кількість різновидів таких покривал, до вибору яких варто підходити серйозно, особливо, купити плед для дитини (купить плед для ребенка). Всі ми звикли турбуватися про дітей щиро і обирати для них все з особливим підходом. Підбір пледу є не виключенням і здійснювати таку покупку хочеться у перевірених магазинах та в надійних продавців, які несуть відповідальність за запропонований товар.

Переваги магазину Cappone.in.ua

Зараз текстильний ринок України дуже заповнений товарами та продавцями, які рекламують свій товар всіма можливими способами, але не всі є чесними та відповідальними в питаннях співпраці із покупцями.

До переваг роботи  вищезгаданого магазину можна віднести:

  1. Власне виробництво (продаємо тільки те, що самі виробляємо і несемо за це відповідальність)
  2. Гарантуємо найнижчу ціну в Україні.
  3. Швидко доставимо, можливість оплати наложеним платежем.
  4. Більше 70 000 задоволених клієнтів.

На що звертати увагу при виборі пледу

Якщо є необхідність купити плюшевий плед (плюшевый плед недорого), то варто врахувати матеріал із якого його виготовляють, розмір виробу, його призначення (це може бути як додаткова нічна ковдра, або стильне і сучасне покривало на ліжко чи диван), інтер'єр,  в якому цей виріб буде використовуватися і доповнювати його, адже багато хто купує пледи і для підкреслення свого домашнього інтер'єру.

Також під час вибору покривала такого виду необхідно віддавати перевагу якісним речам, які не мають жодного стороннього запаху (що може викликати алергічну реакцію різної складності), в яких всі шви якісні, рівні і без будь-яких видимих ниток, які згодом можуть призвести до утворення дірок. Щоб зрозуміти чи якісний виріб чи ні, варто провести чистою сухою долонею по його поверхні, і якщо рука залишилась чистою (без фарби та ворсинок), то цей виріб заслуговує зайняти почесне місце у вашій оселі.

Якщо увагу привертає плед із малюнком або вибитим узором, то він має бути рівним, без пропусків фарби та зайвих петель. Малюнок має виглядати симетрично з усіх боків виробу.

Щоб виріб тішив своїх господарів якомога довше в тому стані, в якому вони його придбали, необхідно правильно доглядати за пледом. Прати варто в пральній машині із дотриманням всіх рекомендацій, висушувати такі вироби радять в складеному вигляді на рівній поверхні. Дитячі пледи рекомендують прати із спеціальним дитячим рідким пральним засобом для уникнення появи зайвого аромату та продовження строку експлуатації виробу.




Теги:оселя, плед, споживач


Читайте також



Коментарі (0)
avatar