реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Півтора мільйона освоїть фірма, що має менше 1,5 тисячі статутного фонду

Радісно на своїй фейсбук-сторінці повідомив депутат Чернігівської облради Дмитро Блауш: “Дякуючи моїм колегам, обласним депутатам від Радикальної партії Олега Ляшка, які делегували мене в робочу групу екологічного фонду в обласній раді, нам вдалося залучити 1,490 млн грн з обласного бюджету, на реконструкцію річки Мена”

Все начебто добре.

Згідно проекту “Покращення санітарно-екологічного стану річки Мена на території Киселівської сільської ради” передбачається розчищення ділянки річки протяжністю 283 метри та будівництво пожежного пірсу для забору води розміром 18 на 20 метрів. Вартість робіт – 1 мільйон 490 тисяч гривень. На даний час проходить погодження проектно-кошторисної документації. Роботи планують розпочати в кінці вересня – на початку жовтня нинішнього року.

Замовником та головним розпорядником коштів є Департамент екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації. Виконавцем робіт визначено ПП “Воденергобуд”.

Сайт “Менщина” дізнався, що приватне підприємство “Воденергобуд” (ПП “ВЕБ”) знаходиться в Чернігові. Власником підприємства значиться Михайло Кіпень, зареєстрований в селі Шкроби Волинської області. Керівник – Тарас Черніков. Розмір статутного фонду підприємства – 1 тисяча 400 гривень.

Тобто завдяки лоббіюванню регіоналів почистить річку на 300 метрів та насипле пожежний пірс майже за півтора мільйони фірмочка, яка має в статутному капіталі всього лише півтори тисячі гривень. Круто!

До слова - головою Менської об'єднаної територіальної громади є представник Радикальної партії Ляшка Геннадій Примаков, якого разом з "колегою" по партії вже більше року судять за начебто отримання хабаря.



Теги:природоохоронний фонд, мена, Чернігівська ОДА, Радикальна партія Ляшка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar