реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Після запиту депутата ліквідовано ями на дорозі до Меморіалу Слави. ФОТО

Приємною несподіванкою для мешканців Чернігова став недавній ремонт асфальтового покриття на вул.Лісковицькій. Отже, управління житлово-комунального господарства відреагувало на запит депутата Чернігівської міської ради, голови Чернігівської обласної організації Української народної партії Володимира Ступака.
Проте, виникає питання, невже потрібно було аж на сесії Чернігівської міської ради за запитом депутата піднімати цю проблему, щоб управління житлово-комунального господарства навело елементарний в порядок на «вулиці-дорозі», що веде до Меморіалу Слави на Болдиних горах?
Нагадаємо, що 24 червня 2010 року депутат Чернігівської міської ради від УНП Володимир Ступак, спираючись на критичну публікацію в засобах масової інформації Сергія Соломахи «Чернігів: забута «дорога» до Меморіалу Слави», на сесії міськради звернувся з депутатським запитом щодо стану асфальтового покриття на вулиці Лісковицькій (від Меморіалу Слави до проспекту Миру). Воно просіло на 15-20 см, а вибоїни перетворили цю вулицю майже непридатною для проїзду автотранспорту. Не рятувало ситуацію й те, що ДАІ обвішала цю вулицю знаками-попередженнями про дорожні «пастки» та обмежила швидкість руху автотранспорт. Проїхати чи пройти цією вулицею, особливо вночі, вимагало від водіїв і пасажирів міцної нервової системи, а від пішоходів підвищеної обережності і витримки. Депутат запропонував здійснити невідкладний ремонт асфальтового покриття на цій вулиці.
Депутатський запит Володимира Ступака було підтримано більшістю депутатів.
І ось майже через місяць ремонт асфальтового покриття, хоча і «ямковий», на вулиці Лісковицькій нарешті зроблено.

Сергій Соломаха









Коментарі (0)
avatar