реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Петро Симоненко у Чернігові спробував оживити Леніна та одночасно голосував у Верховній Раді. ФОТОрепортаж

20 вересня 2011 року народні депутати Петро Симоненко та Володимир Лещенко від фракції Комуністичної партії України здійснили чергове корупційне «чудо».
У цей день з 13.00 до 14.00 у Чернігові вони разом із одновірцями у терор, грабунок й диктатуру відкривали відремонтований пам’ятник Леніну у центрі міста. Нагадаємо, що саме ЦК КПУ було інвестором проведення цих робіт на сумі у 185 тисяч гривень. На організацію шоу з відзначенням завершення ремонту ідола КПУ теж вкладено чимало коштів (звозити пенсіонерів із сільських районів, оплата звукової апаратури, духового оркестру тощо).

Одночасно вже у Києві ці два «полум’яні» нардепи, а точніше їхні картки голосували у Верховній Раді України за прийняття постанови «Про зміну порядку обчислення часу на території України» (ліквідація зимового і літнього часу як в Росії).

Виборцям і платникам податків цікаво дізнатися у компетентних органів: чи отримають нардепи-комуністи П. Симоненко і В. Лещенко зарплату за прогул в робочий час, чи їм ще за це відрядження у Чернігів на партійну тусовку будуть гроші з народної кишені???

Олексій Пій
голова управи Чернігівської обласної організації УНП





Головна надія всіх чернігівських комуністів молодой і енергічний комуніст Давлеткужин Роман Рашитович: "Таваріщі, Лєйнін - ета наше будущєє!"(цитата з його виступу)







Старий комуніст: "Правільной, лєнінскай дарогой ідьош наш дарагой ТАВАРІЩЬ, Роман Рашитович!"















>




П.Симоненко:" лейніна ожиівлі. Тєперь і дамой в хатинку к жанє можна с ветерком-с"









Коментарі (2)
avatar
1
Ух, які молодці. Всюди встигають!
avatar
2
Хоч би дітей не використовували...
avatar