реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Наливайченко: Опозиція має довести, що вона здатна діяти разом в інтересах громадян і країни

Координатор громадської ініціативи «Оновлення країни», голова політради «Нашої України» Валентин Наливайченко представив на засіданні Комітету опору диктатурі, яке відбулося в п’ятницю, пропозиції до спільної платформи опозиційних сил на майбутніх парламентських виборах.

За його словами, перший крок - це підтримка єдиного законопроекту від опозиції про вибори народних депутатів за відкритими списками № 9265-2, який внесли депутати обох опозиційних фракцій та положення якого найбільшою мірою відповідають рекомендаціям Венеційської комісії.

«Для людей незрозумілим і неприйнятним є те, що сьогодні в парламенті повторюється фарс двотижневої давності, коли внесено вже три законопроекти від депутатів опозиційних фракцій», - зауважив Наливайченко.

Крім того, Наливайченко пропонує налагодити координацію дій опозиції на рівні виборчих комісій для спостереження за виборчим процесом та недопущення фальсифікацій.

Третій крок – відмова від взаємопоборення між опозиційними партіями і політиками. Четвертий крок - узгодження кандидатів від опозиції на мажоритарних округах та їхня спільна підтримка опозиційними силами.

«Опозиційні сили мають довести людям, що вони здатні домовлятися і діяти разом в інтересах громадян і країни», - підкреслив Наливайченко.





Коментарі (0)
avatar