реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Наїзд на школяра, смерть в Олешні, підпал по вул. Чудінова: лиха Чернігівщини за минулу добу

Основні надзвичайні ситуації і події, які сталися на території Чернігівської області за період з 8.00 20 серпня до 8.00 21 серпня 2010 року за повідомленням управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від чорнобильської катастрофи Чернігівської обласної адміністрації.
Протягом минулої доби зареєстровано 10 надзвичайних подій, з них: 1 аварійна ситуація на системах життєзабезпечення, 2 дорожньо-транспортні пригоди та 7 побутових пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа загинула та 1 особа отримала травми.

Аварійні ситуації на системах життєзабезпечення -1:
В м. Чернігові о 6 год. 21 серпня стався порив водопроводу холодної води діаметром 100 мм. Внаслідок пориву відключена подача холодної води мешканцям приватного сектору по вул. Мурінсона, провулку Мурінсона та вул. Р.Люксембург.
На ремонтно-відновлювальних роботах задіяна бригада від КП „Чернігівводоканал”.

Дорожньо-транспортні пригоди -2:
- в м. Чернігові по вул. Щорса об 11 год. 20 хв. 20 серпня водій автомобіля ''PEUGEOT 405'' на нерегульованому пішохідному переході здійснив наїзд на неповнолітнього пішохода, 2004 року народження. Внаслідок пригоди дитина отримала тілесні ушкодження та була доставлена до Чернігівської обласної дитячої лікарні.
- на 2 км автодороги Лосинівка-Данине (Ніжинський район) о 18 год. 20 хв. 20 серпня водій автомобіля ''ЗАЗ 110206'' не вибрав безпечної швидкості руху, не справився з керуванням та здійснив зіткнення з придорожнім деревом. Внаслідок пригоди водій автомобіля від отриманих травм помер на місці аварії.

Пожежі – 7:
в житловому секторі -5:
- в м. Семенівка по вул. Нова, 1В о13 год. 45 хв. 20 серпня сталася пожежа в квартирі № 10 двохповерхового житлового будинку. Вогнем знищено меблі та майно. Причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації електромережі.
- в м. Чернігові по вул. Чудінова о 17 год. 45 хв. 20 серпня сталася пожежа будівлі господарчого призначення (15х20 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна), в якій розташовувалися побутові приміщення мешканців будинків по вул. Чудінова №№ 1,2,3. Вогнем пошкоджено покрівлю на площі 150 кв. м, стіни та майно в 6 приміщеннях. Ймовірна причина пожежі - підпал.
- в с. Ломанка Новгород-Сіверського району о 20 год. 20 хв. 10 серпня в господарстві по вул. Центральній, 18 сталася пожежа господарчої будівлі (5х7 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем знищено господарчу будівлю. Ймовірна причина пожежі - підпал.

- в м. Чернігові по вул. Чудінова о 1 год. 15 хв. 21 серпня сталася пожежа будівлі господарчого призначення (10х15 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна), в якій розташовувалися побутові приміщення мешканців будинків по вул. Чудінова №№ 4,5. Вогнем пошкоджено покрівлю на площі 60 кв. м, стіни та майно в 3 приміщеннях. Ймовірна причина пожежі - підпал.
- в м. Чернігові по проспекту Миру, 204 о 1 год. 46 хв. 21 серпня сталася пожежа на балконі загального користування дев'ятиповерхового житлового будинку. Вогнем знищено сміття на площі 8 кв. м. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
інші -2:
- в м. Чернігові (Київське шосе) о 17 год. 37 хв. 20 серпня на відкритій території сталася пожежа сміття на площі 15 кв. м. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
- в м. Чернігові по провулку Вокзальному о 3 год. 37 хв. 21 серпня на відкритій території сталася пожежа сміття на площі 15 кв. м. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Надзвичайні події, що виникли раніше:
Протягом доби проводились заходи по ліквідації 5 пожеж на торфовищах, які виникли раніше, а саме:
- біля с. Сухиня Бобровицького району на землях Сухинської сільської ради продовжуються роботи з ліквідації пожежі торфу на площі 0,1 га.
- біля с. Ловинь Ріпкинського району на землях Ловинської сільської ради продовжуються роботи з ліквідації пожежі торфу на площі 0,7 га.
- біля с. Добрянка Ріпкинського району на землях Добрянської сільської ради продовжуються роботи з ліквідації пожежі торфу на площі 0,3 га.
- поблизу с. Кукшин Ніжинського району продовжуються роботи з ліквідації пожежі торфу на площі 20 га (окремими осередками).
- поблизу с. Дроздовиця Городянського району продовжуються роботи з ліквідації пожежі торфу на площі 1,3 га.
загибель на воді -1:
В озері, розташованому біля с. Олешня Ріпкинського району, близько 12 год. 17 серпня потонув мешканець м. Чернігова, 1952 року народження. Тіло загиблого піднято на поверхню з води о 12 год. 10 хв. 17 серпня. Остаточна причина смерті встановлюється.




Теги:сміття, Чернігів, підпал, Олешня, торфовища


Читайте також



Коментарі (0)
avatar