реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Для бійців АТО у Соколова землі нема, а для московського попа - майже 10 соток

"Неподалік від Антонієвих печер, за адресою вул. Толстого, 90-а, розпочалися земляні роботи з порушенням пам"яткоохоронного законодавства (без присутності археологів, хоча дозвіл на охоронні археологічні дослідження вже оформлений)", - повідомляє і б'є культурно в набат вчений секретар Національного архітектурно- історичного заповідника "Чернігів стародавній" Сергій Черняков.

На цій ділянці, виділеній громадянину Полікопі Андрію Яковичу (Амвросію, митрополиту Чернігівському і Новгород-Сіверському УПЦ МП) для спорудження будинку, почали встановлювати паркан. Мешканці невдоволені таким сусідством...

Площа земельної ділянки - майже 10 соток. Під самими мурами Троїцького монастиря, над Новоантонієвими печерами, на кістках монахів... Який може бути будинок?

Я не хочу питати в митрополита Амвросія чи він у Бога вірує, бо колись одного разу заходив до нього, то у всій єпархії на моє "Слава Ісусу Христу!" відповідали: "Здрасьтє!"...

Я питаю інше - чому влада надає ділянку московському митрополиту у ПРИВАТНУ власність, в той час, коли правонаступниками його готелю стануть сини - громадяни Російської Федерації?! Уявляєте цей розсадник московської блекоти в самому центрі Чернігова? Один син Амвросія, до речі, служить начальником у Софринських майстернях - на підприємстві московського патріарха Кіріла.

Я ще питаю у міського голови (поки що) Олександра Соколова - вашу прихильність до московської церкви і до Псковської дивізії ми знаємо. Але якого милого у вас нема землі для наших хлопців - воїнів АТО, часто покалічених, а для московського митрополита є?

Василь ЧЕПУРНИЙ





Коментарі (1)
avatar
1
К ногтю гниду. Нельзя допустить безпредел.
avatar