реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Чому в той час як совки вбивають українців на фронті - їх діти ласують «комуністичним» морозивом у тилу?

21 травня 2015 року набув чинності Закон України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки». Статтею 4 цього Закону забороненено виготовлення, поширення, а також публічне використання символіки комуністичного тоталітарного режиму, у тому числі сувенірної, заборонено.
Більш того, статтею 436-1 Кримінального кодексу України встановлено, що виготовлення, поширення, а також публічне використання символіки комуністичного, націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів, у тому числі сувенірної, караються обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк з конфіскацією майна або без такої.
Однак в торгових мережах продовжується торгівля товарами на яких зображено символіку комуністичного тоталітарних режиму. Наприклад в магазині «ЕКО-Маркет» у місті Чернігові по вул. Шевченка, 9, що належить ТОВ «ЕКО», у День Конституції України продається морозиво торгової марки «Laska» під назвою «Советский пломбир» з зображенням серпа, молоту і червоної зірки на упаковці.
Виникає питання до правоохоронних органів і Міністерства юстиції України: коли нарешті почнеться виконання Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки»?







Сергій Соломаха








Коментарі (0)
avatar