реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Чернігівському міському голові запропоновано заслухати газового монополіста

Гострі проблеми, які виникли в стосунках між ПАТ «Чернігівгаз» і жителями міста Чернігова – споживачами природного газу, невідкладно потребують діалогу між підприємством-монополістом, владою та населенням – так 3 червня 2011 року аргументував причину свого звернення помічник-консультант народного депутата України Сергій Соломаха до Чернігівського міського голови Олександра Соколова.

Причина – неодноразові звернення мешканців міста у приймальню народного депутата України та широкий резонанс у ЗМІ.
С. Соломаха запропонував міському голові організувати проведення громадських слухань «Про стан надання послуг ПАТ «Чернігівгаз» громаді м. Чернігова» відповідно до «Положення про громадські слухання у м. Чернігові».
Він нагадав, що «відповідно до цього «ПОЛОЖЕННЯ» предметом обговорення на громадських слуханнях є питання, що належать до повноважень органів місцевого самоврядування відповідно до чинного законодавства, а ініціювати громадські слухання може міський голова».
Міській раді, зауважив С. Соломаха, законодавчо визначені потужні важелі впливу: «статтею 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» до відання виконавчих органів міської ради віднесено «здійснення контролю за дотриманням законодавства щодо захисту прав споживачів та встановлення за погодженням з власниками зручного для населення режиму роботи розташованих на відповідній території підприємств, установ та організацій сфери обслуговування незалежно від форм власності».

Прес-служба Чернігівської обласної організації
Української народної партії





Коментарі (1)
avatar
1
Вот-вот , пусть расскажет этот газовый монополист, на каком основании он терроризирует жителей города сомнительными требованиями.
avatar