реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

АНОНС. Вперше в Чернігові українська співачка Lilu, що поєднує в собі неповторний тембр голосу, інтелектуальність і жіночність

Lilu-співачка, що поєднує в собі неповторний тембр голосу, інтелектуальність і жіночність. Вона неймовірно артистична і в буквальному сенсі "співає душею".
Вперше ім'я співачки Lilu прозвучав 24 серпня 2004 р на Наше Радіо з піснею «Зазирни мені в очі». Зараз за плечима співачки вже 3 музичних альбому.
Її пісні та відео роботи «Любов, небезпечна як ніж» і «Твій знак» - маленькі історії, які вона проживає разом зі своїми слухачами, стали по-справжньому відомими і улюбленими ... Але, візитна картка співачки-це пісня «Хто ти такий» , яка викликала відгук у серцях слухачів не тільки в Україні, а й у країнах СНД.

Ось, як висловлюється про творчість співачки і її новий альбом відомий продюсер Ігор Ліхута: "Це не просто, альбом, це свого роду експеримент у сучасній музиці ... Музика нестандартна, музика цікава, музика яка змушує почути те, чого так не вистачає в нашому сучасному українському мистецтві. Тут присутні цікаві експерименти зі звуком і вся музика, яку Ви почуєте, об'єднана однією ідеєю-кохання, весни, гумору ... Це, на мій погляд, та ідея, яку несе людям ця сонячна виконавиця."

1 листопада стартує концертний тур Lilu з новою шоу програмою «Твій знак».
У рамках туру артистка відвідає близько 20 міст України та фінальний концерт пройде в Києві 10 грудня.

Чернігів гостинно буде зустрічати співачку 11 листопада у Міському Палаці культури.

Lilu представить глядачам яскраве шоу з живим звуком, кращими танцюристами і музикантами, з несподіваними хореографічними постановками, яскравими костюмами і спецефектами ...

Тепер Ви про це знаєте, залишилося тільки побачити це на власні очі.

Початок феєричного концерту о 19 годині.

Довідки за телефоном: (04622) 4-12-18




Теги:Lilu, гастролі, Палац культури


Читайте також



Коментарі (0)
avatar