реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Змагання пам'яті ліквідатора

На спортивно-оздоровчому комплексі Управління ДСНС у Чернігівській області відбувся обласний Чемпіонат з пожежно-прикладного спорту серед команд пожежно-рятувальних підрозділів. Щорічні змагання присвячені пам'яті померлого ліквідатора аварії на ЧАЕС Анатолія Григоренка.

Показати свою професійну майстерність у видовищному, але досить важкому виді спорту прибули 18 команд.

До рятувальників, що прибули аби вибороти першість та перехідний кубок А. Григоренка, звернулись т.в.о. начальника Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Дмитро Бескостий, заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Сергій Сергієнко та дружина померлого ліквідатора Валентина Григоренко. Всім спортсменам вони висловили побажання швидких стартів, такі змагання у важкий для країни час піднімають бойовий дух, сприяють популяризації професії рятівника та тих, хто відстоює нашу незалежність.

Рятувальники змагались у трьох видах: підйомі по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху учбової башти, пожежній естафеті 4х100 та бойовому розгортанні.

Один із найвидовищніших етапів змагань – бойове розгортання. У цьому командному виді учасники команди розгортають рукавну лінію від пожежної мотопомпи та пожежними стволами заливають спеціальні мішені. Все, як у реальних умовах під час гасіння пожеж, ліквідації аварій та надзвичайних ситуацій. Найкращий результат 61,65 сек. показала команда рятувальників з міста Городні

За підсумками всіх видів змагань, перше місце та перехідний кубок Анатолія Григоренка виборола команда аварійно-рятувального загону спецпризначення м. Чернігова, другою стала команда 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Чернігова, третє місце у збірної Корюківського району. Переможцям, як в особистих, так і командних заліках було вручено медалі, грамоти та цінні подарунки.

Фото Віктора КОШМАЛА



Теги:УДСНС в Чернгівській області, Чорнобиль, ліквідатори


Читайте також



Коментарі (0)
avatar