реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

"Злочинне гальмування кадрових змін сприяє окупантам" - штаб

Заява обласного штабу національного спротиву від 14 квітня 2014 року.

З тривогою слідкуючи за російською агресією на сході України, обласний штаб національного спротиву вважає однією з причин бездіяльності силовиків та влади те, що досі керівництво не змінене в переважній більшості владних структур.

У нашій області також відзначається свідоме гальмування кадрових змін – досі не змінено керівництво СБУ, податкової служби, воєнком, тільки перші особи звільнені у міліції і прокуратурі. Гальмується формування територіальної оборони, є проблеми з мобілізацією військовозобов’язаних. Не відповідають люстраційним вимогам керівники структур охорони здоров’я, культури, інформаційної політики, агропрому, служби автомобільних доріг, земельних ресурсів тощо. Продовжується політика хабарництва і корупції.

Особливе обурення штабу викликає ситуація навколо генерального директора ОДТРК «Сівер-центр» Аркадія Білібаєва, який продовжує антиукраїнську діяльність – так нещодавно в передачі «Особистий простір» нєкто Хлєбов відкрито агітував проти незалежності України. І це у час війни Росії проти України!

Обласний штаб вимагає негайних кадрових змін – часу для їх підготовки було достатньо. Гальмування кадрових змін штаб вважає злочинним в умовах ворожого нападу на нашу державу.

Штаб проводить 15 квітня прес- конференцію з приводу зазначених питань. Початок о 12 годині у приміщенні штабу.



Теги:обласний штаб, воєнком, нові кадри, ОДТРК Сівер-центр, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar