реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Злива пошкодила 5 будинків

В ніч з 30 на 31 травня в селищі Добрянка Ріпкинського району внаслідок складних погодних умов (злива, сильний шквальний вітер) сталося часткове пошкодження покрівель 5 житлових будинків, порушено електропостачання та повалено 29 дерев, внаслідок чого був обмежений рух автотранспорту.

Ситуація одразу була взята на контроль райдержадміністрацією та Ріпкинським районним відділом УДСНС в області. Для ліквідації наслідків негоди та розчищення доріг залучено відділення 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 7 чоловік особового складу та 1 одиниці техніки. Рятувальники за допомогою бензопил та спецінструменту звільнюють проїжджі частини та дахи житлових будинків.

Також, станом на 06:00 31 травня внаслідок складних погодних умов без електропостачання залишаються 15 населених пунктів в 2 районах області: 13 - у Ріпкинському та 2 - у Чернігівському районах. Без електрозв'язку залишаються 30 населених пунктів у 4 районах області (Ріпкинський - 1, Сосницький - 3, Прилуцький - 4 та Чернігівський - 22).

Аварійними бригадами ПАТ "Чернігівобленерго" та ПАТ "Укртелеком" проводяться роботи щодо відновлення електропостачання та електрозв'язку.
Ніхто з людей не постраждав.



Теги:Добрянка, ДСНС в Чернігівській області, шквал, злива


Читайте також



Коментарі (0)
avatar