реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Жителі "ЛНР" не хочуть голодувати

В містах, які належать російським окупантам у вигляді так званої ЛНР, ширяться листівки із закликом вийти 23 листопада на мітинги протесту.

Їх автори відверто пишуть, що голосували на так званому референдумі за відокремлення від України, підтримували цей так би мовити уряд, що діє від імені ЛНР, але голод доводить їм, темним, що помилялися.Про загибель тисяч українських хлопців через їхнє бажання "жити, як в Росії", вони не згадують.

Бойовики зізнаються, що не можуть виплатити навіть по 500 гривень, бо не чекали, що пенсіонерів так багато. Дивно, Донбас, який "корміт Украіну", виявляється, не може прогодувати сам себе.

Зафіксовані кілька десятків голодних смертей. А винен, звісно, Київ - він повинен утримувати населення, яке позвало російських окупантів. Утримувати для того, щоб окупанти могли і далі воювати з "хунтою".

А ще пригадується, що Донбас був заселений росіянами у вихололі українські хати після голоду 1933 року. Теперішній же Донбас пив, їв і веселився на могилах українців, борючись із такою страшною українською мовою... Ніщо не проходить безслідно.

Василь АВДІЙ



Теги:голод, ЛНР, народний сход, російські бойовики, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Эту проблему решить просто. Достаточно провести новые выборы об отмене предыдущих с возобновлением действия Украинской власти. Только и всего. Дерзайте!
avatar