реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Завтра у Ніжині судитимуть борзнянського вбивцю

Народний депутат, лідер Радикальної партії Олег Ляшко закликав українців прийти завтра, 3 липня, до Ніжинського міськрайонного суду, на якому попередньо розглядатиметься справа борзнянського вбивці, екс-майора міліції Сергія Ярошенка. Про це політик написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Народний депутат нагадав про гучну трагедію, яка сталася 13 березня у місті Борзна на Чернігівщині, коли екс-майор міліції Сергій Ярошенко напав з ножем на 21-річну Оксану Циганок і вбив її ненароджену дитину. Сама дівчина вижила дивом.

За інформацією Олега Ляшка, нині слідство у кримінальній справі завершено обласною прокуратурою, Ярошенку пред'явлені звинувачення, за якими йому загрожує довічне позбавлення волі.

„Завтра, 3 липня, у Ніжинському міськрайонному суді Чернігівської області о 14.30 розпочнеться попередній розгляд цієї гучної справи. Закликаю всіх небайдужих приїхати на суд, бо від такого знущання не захищена в нашій державі жодна проста людина”, - наголосив Ляшко.

Він пообіцяв дотриматися даного слова і зробити все можливе для того, щоб вбивця був покараний. „Зроблю все можливе, щоб ця тварюка Ярошенко не уникнула справедливої кари і провела у смердючій камері залишок свого нікчемного життя”, - зазначив політик.



Теги:Олег Ляшко, борзнянський вбивця, Ніжин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar