реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Замість звільнення - перекидання в театр

Сьогодні сесія Чернігівської обласної ради проголосує за призначення Сергія Мойсієнка директором Чернігівського обласного академічного музично- драматичного театру імені Т.Шевченка. Замість звільнення його з посади директора Департаменту культури, туризму, національностей та релігії його перекидають на більш "хлібне" місце.

Сергій Мойсієнко відзначився різноманітними талантами, що є предметом уваги обласного штабу національного опору, обласної прокуратури, а віднедавна - і обласного управління МВС.

Із відомого та зафіксованого - виділення синові, рядовому працівникові театру, квартири 90 кв.м за рахунок зменшення площі відомчого гуртожитку. Квартира відокремлена, зроблено капітальний ремонт з автономним опаленням за рахунок обласного бюджету. Будемо думати, що всі інші працівники культури живуть в не гірших умовах...

Обласний штаб національного опору також звертався до прокуратури з проханням перевірити факти про надання професійної сцени приватному підприємцю за відкати - бачимо, що сцена активно використовувалася і на минулих виборах.

Скандальним було і звільнення Валентини Мултанен, в чому вона звинуватила С.Мойсієнка - звільнення викликало протести археологів та правління обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка.

До речі, Сергій Мойсієнко судиться з чернігівською "Просвітою" та її головою Василем Чепурним за обнародування його деяких діянь...

Хороший кадр для нової обласної адміністрації, що й казати!



Теги:чернігівська Просвіта, театр імені Т.Шевченка, нові кадри, Чернігівська обласна рада


Читайте також



Коментарі (8)
avatar
1
Дуже порядна та достойна людина. Підтримаємо
avatar
2
Криминальные таланты нужны каждому правительству. Зачем - не трудно догадаться.
avatar
3
всі порядні своїи дітям хати вибивають за державній кошт, Підтримаємо
avatar
4
Этот человек не только глубоко непорядочен и недостоин, но опасен для общества. И очень уверен в своей безнаказанности.
avatar
0
5
Насправді нема публічного кадрового резерву.  Та головне,потрібна рішуча людина для виконання закону про декомунізацію.
avatar
6
Дуже гнила і підступна людинка. на жаль Порошенко танцює гопака на граблях зрадника ющенка.
avatar
7
Що змінилося в області за останні 25 років після "ковбасної революції",   за останні 10 років після "помаранчової", за останній рік після Ревоволюцї Гідності?
Усім в області заправляє стара комуністично-КГБіська номенклатура і їх нащадки, особливо в гуманітарній сфері. У владних  і силових структурах  немає жодної випадкової людини, крім купки відвертих холуїв-пристосуванців (вони були  і будуть при всіх режимах), без номенклатурного коріння.
Це гірше ніж у Німеччина у 1945 році... Одні нацисти, вибачте комунорегіонали на всіх посадах: повна і кругова порука.

Невже не зрозуміло, що при такій ситуації скільки  б разів не міняли президентів і  депутатів ВРУ нічого не зміниться на місцевому рівні, а відповідно і в державі.
Треба або народ змінювати... або народу треба набратися нахабства і навчитися примушувати цих "фашистів" працювати в інтересах народу і держави, а не тільки власної кішені. Чекати появи інших по ментальності і походженню керівних кадрів в цій державі сенсу вже немає.
Кращого вже не буде!?
70 років нищення всього розумного, чесного і порядного люду на місцях або виштовхування його за межі регіону і держави, плюс 25 років імітації реформ, мабуть, не  залишають нам інших оптимістичних варіантів.
avatar
8
Диаспора белорусов "Сябры" г.Чернигова очень хорошего мнения о таком руководителе. Он первый внес предложение о создании международного фестиваля национальных культур Черниговщины "Поліське коло". Это у него получилось на УРА! Празднуем фестиваль уже много лет подряд. Он очень великолепный организатор культурных мероприятий. Проводили под его руководством праздники и другие фестивали. Белорусы ему благодарны. Достойный руководитель.
avatar