реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Загиблого героя російсько- української війни вшанували меморіальною дошкою

У селищі Сосниця відкрито меморіальну дошку учаснику антитерористичної операції, солдату Збройних Сил України, водію гаубичної самохідної установки 1-ї танкової бригади Богдану Назаренку.

Пам’ятний знак встановили на фасаді гімназії ім. О. П. Довженка, де з 1989 по 1998 рік навчався боєць.

Серед присутніх на заході були учні та вчителі цього навчального закладу, батьки героя: Лідія Антонівна та Анатолій Федорович, селищний голова Портний Андрій Дмитрович, заступник голови РДА Трамана Олег Анатолійович, громадські активісти та ті, хто не залишився байдужим. Про це повідомив сайт "Час чернігівський"

Богдан Назаренко призваний до лав ЗСУ 30 квітня 2015 року та адресований до навчального центру «Десна». Після проходження навчання був направлений до 1-ї танкової бригади в місто Гончарівськ на посаду водія. Із липня 2015 року проходив службу в зоні АТО в населеному пункті Зайцеве, Волноваський район, Донецької області.

15 березня 2016 року помер, під містом Волноваха, Донецької області захищаючи цілісність та незалежність України, виконуючи військовий обов’язок

Всього за роки війни троє жителів Сосницького району загинули в ході проведення АТО: Богдан Назаренко, Анатолій Сокирко та Олександр Білокуров.



Теги:Сосниця, АТО, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar