реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Вторгнення Росії? Кишка тонка!

Інформація про вторгнення російських військ в Україну сьогодні, та ще й о котрійсь там годині, та ще й через Чернігівщину, поширюється спецслужбами РФ та її добровільними помічниками з метою паніки. Про це заявив керівник регіонального медіа- центру Міністерства оборони Вадим Мисник.

"Всі військові частини, що знаходяться на території Чернігівщини, приведені в стан бойової готовності, третя хвиля мобілізації виконується в повному об'ємі" - зазначив полковник Вадим Мисник.

На його думку панічні настрої поширюються спецслужбами Російської Федерації.

Зрештою, всі жителі прикордонних районів знають про готовність наших військових стріляти прицільно. Та й головне, що у Путіна нема достатніх сил, щоб захопити Україну - максимум на що може вистачити його боєздатних частин - на окупацію Донбасу. Але з цим також не вийшло. хоча й ціною сотень українських життів.

Відомий військовий експерт Дмитро Тимчук також переконаний, що нападу Путіна не буде. А тим паче з чернігівського напрямку. Так що кияни і жителі Чернігівщини можуть спати спокійно. І нема чого поширювати російську паніку: хай Путін боїться - недарма он 18 силовиків звільнив одним махом.

Іван ПОБИВАН



Теги:регіональний медіа- центр, Дмитро Тимчук, російсько- українська війна, російська агресія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar