реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Вовка можуть посадити

Начальника юридичного відділу Чернігівської міської ради Павла Вовка відсторонили від роботи на 2 місяці, у зв'язку з розслідуванням справи про розгін чернігівського ЄвроМайдану.

Відповідне рішення було прийняте сьогодні, 6 березня, під час судового засідання у Новозаводському районному суді м.Чернігова. Про це повідомив сайт РіК

Суд вважає, що Вовк може повпливати на свідків і чинити тиск.

Водночас, головний юрист міськради вже заявив, що подаватиме апеляцію.

Додамо, що сьогодні суд також задовольнив прохання прокуратури Чернігівської області про запобіжний захід для Павла Вовка у вигляді підписки про невиїзд під особисте зобов’язання.

Нагадаємо, що прокуратура Чернігівської області винесла підозру голові юридичного відділу Чернігівської міської ради Павлу Вовку. Зокрема у тексті підозри зазначається, що він незаконно перешкоджав Чернігівській обласній організації політичної партії «Демократичний Альянс» в проведенні на Красній площі м.Чернігова безстрокових зборів та мітингів.

Згідно повідомлення про підозру, видане обласною прокуратурою, Вовку інкримінується низка статей Кримінального Кодексу України, таких як «Перевищення влади та службових повноважень» та «Службова недбалість». Покарання за вищезазначені статті може бути від штрафу до позбавлення волі до 8 років, в залежності від обставин, при яких було здійснено правопорушення (це ч.2 ст.365, ч.2 ст.372, ч.1 ст.367, ч.1 ст.365, ст.340, ч.1 ст.375 ККУ).



Теги:прокуратура Чернігівської області, євромайдан, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Вовка ноги годують: втече.
avatar