реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Володимир Фриз: "Справжній лікар той, хто скаже, що ви здорові"

Чергове заняття Зимової школи журналістики "Сіверщини" та "Молодої Просвіти" було сьогодні зимовим як ніколи: замети не пустили на зустріч більшу частину слухачів. Але ті, що пробилися крізь сніги, були насичені спілкуванням з цікавим лікарем.

Володимир Фриз -- завідуючий відділенням міської лікарні, його профіль -- заміна суглобів. І він багато говорив на тему медицини, зокрема, ортопедії. Скажімо, він вважає перебільшеним шум навколо остеопорозу. І вихід бачить у тому, щоб діти на Чернігівщині пили молоко, а не кока-колу, спрайти та іншу хімічну гидь.

Але Володимир Іванович цікавий і своїми суспільними та життєвими поглядами, які, сподіваємось, будуть відображені в інтерв'ю, що його підготують слухачі Зимової школи журналістики для газети "Сіверщина".

Зауважимо тільки, що Володимир Фриз підготував збірку власних перекладів з польської поезії -- від поета 15 століття Яна Кохановського до сьогоденних авторів. Один лише цей факт говорить про унікальність чоловіка, в якого вчилися брати інтерв'ю слухачі школи журналістики.



Теги:остеопороз, Володимир Фриз, ортопедія, польська поезія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar