реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Військомати реформують під стандарти НАТО

Перетворити військові комісаріати із адміністративно- примусових на рекрутингові та соціально- сервісні за зразком країн – членів НАТО. Таке завдання ставить пілотний проект, який з 1 серпня реалізовуватиметься в Чернігівській області. Він стосуватиметься обласного та Козелецького районного військкоматів.

Як розповів на брифінгу в обласній державній адміністрації заступник голови Сергій Сергієнко, для організації відповідної підтримки майбутньому територіальному центру керівництво області підписало меморандум з командуванням Сухопутних військ Збройних Сил України.

Обласний військовий комісар Олександр Криворучко розказав про два етапи реформування та першочергові цілі створення територіальних центрів. Серед завдань реформи – суттєве покращення обліково-мобілізаційної роботи, запровадження Єдиного державного реєстру військовозобов’язаних, підвищення довіри населення до військових структур та посилення ролі інститутів громадянського суспільства в заходах військово-патріотичного виховання населення тощо."Голос України"



Теги:військкомати, Козелець, НАТО


Читайте також



Коментарі (0)
avatar