реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Валерій Сарана закликає до оновлення Руху

Дорогі побратими!

Хочу звернутись до вас напередодні рухівського з’їзду, - з’їзду, який може вивести нашу партію на більш високий рівень політичного життя та повернути колишню славу, а може остаточно відкинути на політичні маргінеси.

Перебуваю у Русі з часу його заснування, був членом оргкомітету та делегатом установчого з’їзду, очолював Чернігівську краєву організацію, неодноразово входив до складу вищих керівних органів Руху.

Я був свідком та учасником найбільшого тріумфу Руху, бо саме Рух став тією провідною силою, яка привела Україну до незалежності. Мені пощастило працювати керівником депутатської фракції Народного Руху, коли її очолював Вячеслав Чорновіл.

Але ж був і свідком та, мабуть, і учасником подій, які призвели до його політичного ослаблення через розколи та внутріпартійну колотнечу.

Сьогодні, коли до партії прийшла велика група молодих енергійних політиків, з життєвим та політичним досвідом, із сучасним баченням шляхів подальшого розвитку партії, шляхів виходу України з кризи, мені здається, що саме ці люди здатні повернути Руху його колишню славу і силу.

Тому мене насторожує, коли спостерігаю якісь «підкилимні» ігри, групівщину, політичні інтриги, які знову, вкотре, можуть привести до розколу партії, до ослаблення поступу вперед, який намітився в Русі останнім часом.

Тому, закликаю вас, побратими, припинити чвари, інтриги, відмовитись від вождистських устремлінь, боротьби за гетьманську булаву та підтримати на зїзді кандидатуру Віктора Кривенка на посаду Голови Руху. Переконаний, що саме наша єдність, згуртованість приведе Рух до успіху, а Україну до перемоги.

Валерій САРАНА, член оргкомітету установчого з’їзду Руху, перший голова краєвого Руху, делегат травневого (2017 року) з’їзду НРУ.






Теги:Валерій Сарана, Народний Рух, Віктор Кривенко, Чернігівський Рух


Читайте також



Коментарі (0)
avatar