реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Валерій Куліч розповів про нові кадри

Голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч сьогодні, 7 липня, відзвітував перед місцевими ЗМІ за свої перші 100 днів роботи. Зокрема, Куліч розказав про кадрові призначення, які відбулися з моменту його призначення головою ОДА.

Так, за ці сто днів вже було призначено 16 голів районних державних адміністрацій і ще щодо 6 голів РДА подано документи до Кабінету міністрів, повідомляє сайт ПіК.

Окрім цього, Валерій Куліч призначив трьох нових керівників підрозділів ОДА та оголосив відкритий конкурс на посаду начальника відділу запобігання, виявлення корупції та взаємодії з правоохоронними органами.

Також, голова ОДА повідомив, що найближчим часом буде призначено начальника Департаменту економічного розвитку ОДА, оскільки на сьогоднішній день, на думку Куліча, Департамент займається підготовкою статистичною діяльністю. За його словами начальником має стати його радниця з питань інвестицій та економічної діяльності Юлія Свириденко.

За ці сто днів «правління» Куліч призначив собі трьох радників: Сергія Воробйова з питань волонтерської діяльності, Костянтина Іванова та Юлію Свириденко – з питань інвестицій та економічної діяльності.

Також, згідно чинного законодавства, Валерій Куліч має призначити ще двох своїх заступників. Тому, за його словами, можливо на ці дві посади буде оголошений відкритий конкурс.



Теги:нові кадри, Чернігівська ОДА, Валерій Куліч


Читайте також



Коментарі (0)
avatar