реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Вакула для Надії Савченко

Надія Савченко в ефір 5 каналу знов наговорила… Наговорила такого, що соціальна мережа вибухнула гнівом та огидою. Ще вчорашню героїню і совість нації тепер інакше, аніж «троянським конем» не називають. Отже, Савченко вважає і, не моргнувши оком, говорить про те, що Україна має просити вибачення у «жителів Донбасу», і що нам треба перепрошувати одним одних, тобто українцям вибачатись перед сепаратистами, інакше – «миру і спокою не буде».

За один день і ніч у соціальній мережі -- тисячі відгуків. І всі так чи інакше -- якщо не з подивуванням, то з жорстким несприйняттям сумнівних рекомендацій льотчиці-нардепа.

«Тепер вже не лишилось жодних надій на Надію, -- пише Дмитро Судак. – Вона грала роль від самого початку полону… Нехай просить вибачення сама у всіх тих людей, які їй повірили…».

«Припливли! -- пише в соцмережі Антон Геращенко. -- Савченко в ефірі 5 каналу заявила, що нам «треба навчитись просити пробачення і прощати. Інакше миру не буде!». Коли я побачив цю цитату, то спершу не повірив. Поки не побачив на власні очі відео. І ось, що скажу: Вам, Надіє, може, й треба просити пробачення у Гіві з Моторолою, або в інших росіян, що прийшли на нашу землю вбивати і гвалтувати, а ми просити пробачення у окупантів та терористів не будемо! Я тепер згадую і думаю: чому це жодного судилища над Сенцовим чи Кольченко не показували у прямому ефірі? І в той же час – чомусь! – всі суди Надії Савченко російський суддя дозволяв показувати безборонно! Всім каналам світу, хто лишень того бажав! Російські канали і сайти зі шкіри лупилися – щоби показувати годинами «позорноє судилище» над патріоткою! Навіщо російські ЗМІ і судді «розкручували» Савченко?! Дивно чи не так?!! Тепер, здається, стає зрозумілим. У свідомість українців Путін вживив «троянського коня» -- робить висновок Антон Геращенко.

«Євреї, просіть пробачення у кожної німецької матері, котра втратила свого сина, інакше миру не буде! -- написав у Фейсбук якийсь Едмон Дантес і підписався: «Н.Савченко (1943 р.)».

А ще у тому ефірі на 5 каналі Надію спитали про її особисте. Чи не думає про заміжжя? Виявляється, вона ще не зустріла такого, аби був сильніший за неї. Спершу «нехай врятує Україну» -- зарозуміло піднімає «планку» віртуального жениха завидна наречена і стає при тому дуже схожою на Оксану з «Вечорів на хуторі». Лишилось дочекатися коваля Вакулу з чортом, котрий злітає в лігво Демона за прощенням і покаянням…

Тут щось одне – або такий Вакула знайдеться, або геройська Надія до смерті сидітиме в дівках.Хвиля Десни



Теги:Надія Савченко, 5 канал, Вакула, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
"Що вона неправильно зробила? Так це те, що вийшовши з камери, відразу включилась у публічну діяльність. Їй треба було зупинитись, озирнутися... А вона відразу кинулась заявляти. Унаслідок, вона говорить абсолютно політично незрілі речі... Вона розумна жінка і спроможна вчитись. Шкода, що без цього навчання Надія взялася за заяви. Світ прислухається до неї, а вона говорить поки що "зелені" речі. Розумні люди все розуміють. Але, безперечно, це те, що їй не варто було поки робити"
(Левко Лук'яненко)
avatar
2
Тут вже писалося, що Савченко - російський проект. А "піднатаскували" під потрібні росії погляди і переконання її адвокати. Можливо, був і інший вплив, гіпнотичний, наприклад. Я от не можу "врубитися" - навіщо їй так поспішно дали Героя? Будь який мудрий український дядько, шість раз би подумав...
avatar
0
3
Від великого до смішного - один крок. Цю фразу часто повторював Наполеон під час втечі з Росії.
avatar