реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

"Укрзалізниця" чхать хотіла на бахмачан

«Шановні бахмачани (контрабандисти, міняли, кидали, перонні торговці та інші...), зупинок потягів для вас не буде!»

Такий висновок можна зробити з відповіді в.о. начальника департаменту пасажирських перевезень далекого сполучення "Укрзалізниці" В.В.Скидана на заклик 600 бахмачан, роздратованих відміною зупинок потягів по станції Бахмач. Про це повідомляє сайт газети Порадник

Нагадаємо, що резолюція того мітингу складалася лише з 2-х пунктів:

“1. У найкоротший термін відновити зупинку та посадку/висадку пасажирів на поїзди №24/23 Одеса-Москва-Одеса, № 56/55-90/89 Хмельницький-Жмеринка-Москва-Хмельницький-Жмеринка, №658/657 Чернігів-Москва-Чернігів;

2. Притягти до відповідальності ініціаторів наказу про заборону зупинки та посадки/висадки на вказані потяги на станції Бахмач...”

“Шановний Валерій Петренко та інші!” - так високошановний Віталій Скидан у стилі автора популярної дитячої казки Алана Олександра Мілна “Вінні-Пух і всі-всі-всі” розпочинає свою відповідь на справедливу вимогу жителів Бахмача і району про край необхідні зупинки потягів по нашій станції.

Певно, початок листа у стилі відомого твору для дітей і визначив його “казковий” зміст, коли на конкретні запитання відповідають у стилі Вінні Пуха відстороненими “пыхтелками” і “бурчалками”.

"Схоже, високий чиновник забороняє зупинку потягів для бахмачан, що підписали звернення, вважаючи їх суцільними контрабандистами, мінялами, кидалами та ще й торговцями невідомо чим" - коментує відповідь "Укрзалізниці" редактор "Порадника" Олег Рубан.



Теги:газета Порадник, Бахмач, Укрзалізниця


Читайте також



Коментарі (0)
avatar