реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Українська армія готує новинки

Стали відомі подробиці представлення нової зброї на полігоні в Гончарівську. деталі обнародувані прес- службою Міністерства оборони.

Отже було презентовано дистанційно-керований полегшений бойовий модуль «Кіборг», який передбачається встановлювати на броньовану техніку Сухопутних військ ЗС України. Модуль призначений для вогневого ураження особового складу та легкоброньованих об'єктів на відстані до 2000 метрів.

ПАТ «Завод« Ленінська кузня» також представив автоматичний гранатомет УАГ-40, який важить 17 кілограмів. Він стріляє в одиночному і автоматичному режимах високошвидкісними гранатами (40 × 53 мм) для ураження сучасної легкоброньованої техніки, малорозмірних інженерних споруд і живої сили.

Крім того, на полігоні був представлений мотодельтаплан «Т-2М», здатний вести розвідку і спостереження за допомогою оптичних, фототелевізійних тепловізійних, радіолокаційних засобів, супутникової навігації, накопичувачів і передавачів інформації в реальному часі.

Розробники представили пристрій викиду помилкових цілей для вертольотів Мі-8, Мі-24 і літака Су-25, парашути, станцію оптико-електронного придушення, системи прицілювання і навігації, водолазне спорядження для бойових плавців, а також показали у роботі безпілотні авіаційні комплекси «А1 С »,« Коптер »і« Spectrator-M ».



Теги:Гончарівськ, Кіборг, науково- випробувальний центр МО, новинки зброї


Читайте також



Коментарі (0)
avatar