реклама партнерів:
Головна › Новини › МЕДИЦИНА

У школах Ніжина введено карантин

За висновком спеціальної комісії, яка засідала 12 грудня у стінах міськвиконкому, оголошено обмежувальні заходи – карантин в закладах освіти з 13 по 23 грудня .

Причина – рівень відвідування шкіл на сьогодні становить 26.5 % . Діти хворіють! Підстави є, адже він оголошується коли відвідуваність складає 20%. Вже на минулому тижні, процент досяг позначки -21%. В такій ситуації опинилися і дитячі садочки. Лікарні повідомили, що рівень захворюваності зростає, задіяно не тільки весь медичний транспорт, а й навіть транспорт міськвиконкому, аби надавати допомогу за викликами. Тож було вирішено ввести обмежувальні заходи. В школах припиняються відвідування з 13 по 23 грудня. До кінця місяця садочки, позашкільні та вищі навчальні заклади теж не рекомендується відвідувати (по рішенню на місцях).

До 20 грудня (до наступного понеділка) буде проводитися моніторинг рівня захворюваності шляхом обдзвону адміністрацією шкіл батьків, якщо рівень захворюваності зменшиться, то 21 грудня діти підуть до школи, та закінчать навчальну четверть. Про це повідомив сайт Нежатин



Теги:грип, Ніжин, ГРВІ, карантин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar