реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

У Семенівці - приховані сепаратисти?

Якщо ми думаємо, що прихильники Росії, в народній назві - сепаратисти, десь далеко, то ви помиляєтеся. Вони відкрито і нахабно діють, наприклад, у Семенівці - прикордонному районі Чернігівщини.

Там є комунальний стадіон "Колос" і є, звісно, адміністративний будинок. Чотири місяці тому він був відремонтований - дах будинку був замінений синьою і жовтою металочерепицею. Звісно, в українских кольорах.

І є в Семенівці підприємець - перевізник Єгор Кутковий. Він, правда, давно допомогає місцевій футбольній команді - скажімо, надає свої мікроавтобуси для перевезення учасників змагань. Щоправда, пасажири рейсів на Чернігів скаржаться і на дороговизну його послуг - хоч від Семенівки відстань менша, ніж від Новгорода - Сіверського, але він дере грошей більше - і на "добитість" його автобусів.

Та головне, що цей підприємець активно агітує за Партію регіонів і нещодавно, напередодні Вербної неділі, за його гроші і за його командою дах будинку на стадіоні було перекрито. Підкреслюю - новий дах. Але синьо- жовтий. Перекрив металочерепицею зеленого кольору. Він, певно, не знає, що поєднання жовтого і синього кольорів дає саме зелений колір, але далі цього жарту мають йти запитання про політичну позицію не тільки цього діяча, але і місцевої влади. Адже стадіон - комунальний і не можна будь-кому, хай і за свої гроші, виробляти там що завгодно. Бо хтось завтра захоче там поставити тютюновий кіоск чи у школі пофарбувати стіни в червоний колір з серпами й молотами. Хоч і за свої гроші...

Василь ЧЕПУРНИЙ

P.S. Семенівці уточнили: стадіон не комунальний, а належить спортивному товариству. Приймається поправка. Але вона не міняє суті - стадіон не приватний!
Образи захисників перевізника на мою адресу пропускаю мимо вух - Страстна ж п'ятниця. А ось пояснення заміни нового даху - мовляв, берегли, щоб птахи не загидили кольори українського прапора і через те поміняли покрівлю - розсмішило...



Теги:Сепаратизм, команда Колос, Семенівка, СБУ


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Цей стадіон є власністю ФСТ Колос, на який є всі документи. Комунальною власністю громади міста Семенівки або району він не є.
avatar