реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

У Ніжині виготовляли зброю для бурштинових копачів

У Ніжині на Чернігівщині правоохоронці викрили підпільну майстерню з виготовлення вогнепальної зброї. Про це повідомляє СБУ.

Місцевий мешканець організував нелегальне виробництво у гаражі в приватному секторі Ніжина. Правоохоронці встановили, що зловмисник виготовляв на замовлення стрілецьку та продавав бойову зброю серійного виробництва. Клієнтів зброяр підшукував через форуми в Інтернеті.

За наявною інформацією, покупцями були представники кримінальних структур, у тому числі з нелегальних копалень бурштину в Житомирській та Рівненській областях.

Співробітники спецслужби затримали "зброяра" неподалік майстерні під час спроби продажу виготовленої вогнепальної зброї – бойового мушкета. Раніше правоохоронці задокументували реалізацію зловмисником пістолета "ТТ".

Під час обшуків у гаражі та за місцем проживання у чоловіка вилучили три гладкоствольні та дві пневматичні рушниці, саморобний обріз, три пістолети для стрільби набоями типу "флобер", самі набої різного калібру. У майстерні також виявлено пристрої та капсулі для виготовлення набоїв, корпусів і стволи для нарізної й гладкоствольної зброї та два кілограми пороху.



Теги:нелегальна зброя, Ніжин, бурштинові копачі, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar