реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

У Корюківці вимагали відставки голови райради

Сьогодні в Корюківці відбулись збори громадян з вимогою люстрації голови районної ради М.І.Баклажка. Він, зокрема, відзначився підтримкою відвертого корупціонера і ворога України, що раніше був тут народним депутатом.

Як повідомив активіст Сергій Милейко, кількадесят людей підійшли до будівлі районної ради, де проходила сесія. Прийняли резолюцію та троє делегатів зборів пройшли в сесійну залу. В коридорах була міліція. Райвлада боялась штурму?

"На сесії нам слова не дали, голова райради швидко її закрив. Тим не менше присутнім депутатам зачитали резолюцію та звернулись особисто до Баклажка з вимогою скласти повноваження, - пише Сергій Милейко. - Дивує реакція депутатів: частина вийшла, частина, правда, слухала уважно, але деякі викрикували та заважали навіть висловити свою позицію! Відчувається небажання присутніх адекватно оцінювати те, що зміни НЕМИНУЧІ! За минулі діяння необхідна відповідальність! Рано чи пізно влада в районі як і у вищих щабелях буде або адекватною, або... зустрінуть тут яку небуть "НовоМалоросію".

Активіст зауважує: "Дивує позиція з цього приводу голови РДА В.І.Чернухи, який є представником "Батьківщини", є навіть кілька депутатів від цієї сили. Агов! Де ви? Чому ігнорується думка громадськості? Як співпрацюється з людиною, яка до останнього часу була в ПР та представляла Ігоря Рибакова?"



Теги:Люстрація, пр, Корюківка, РИБАКОВ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar